Welkom bij WordbyWord

Mede dankzij het Internet worden grenzen steeds verder verlegd en vervagen zij. Het wordt steeds belangrijker om uw bedrijf, producten en diensten aan te kunnen bieden in andere talen. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat een goede vertaling belangrijk is voor de verkoop van hun producten.

WordbyWord verzorgt de vertaling van al uw brochures, handleidingen, productomschrijvingen, websites en overige documenten. WordbyWord specialiseert zich op het vertalen vanuit het Engels en de Scandinavische talen. Deze talen vertegenwoordigen ook de in-house kennis, maar in principe is iedere willekeurige talencombinatie leverbaar. WordbyWord werkt samen met freelancers die allen de doeltaal als hun moedertaal hebben en grotendeels in het land wonen en daarom een goed gevoel hebben met betrekking tot lokale gewoonten en taalgebruik. Dat is belangrijk voor een goede vertaling.

Ons belangrijkste doel is een tevreden klant, een klant die terugkomt. Daarin zijn wij tot dusver geslaagd. Geen opdracht is ons te klein en of te groot. Wij gebruiken de laatste technische hulpmiddelen om u als klant op een zo goed mogelijke manier te kunnen bijstaan.

WordbyWord concentreert zich vooral op IT-gerelateerde onderwerpen, zoals lokalisering van software, handleidingen, maar ook algemene en commerciŽle teksten en websites. WordbyWord wil u graag van dienst zijn om uw marktcommunicatie te internationaliseren en kan in samenwerking met specialisten zorgen voor de registratie en design van uw eigen website. Gaat u naar de pagina "Offerte" en vraagt u een vrijblijvende offerte aan.WordbyWord
N-5451Valen (Noorwegen)
E-mail: info@wordbyword.nl